Hem > Nyheter > Innehåll

Indien Fair 2017 --- POC

Apr 05, 2017

Indien Fair 2017 --- POC

Det var första gången Adot gick på Indien Fair i New Delhi. Massor av produkter tog stor uppmärksamhet från början till slutet. Med de oändliga besökarna vann Adot det bästa urvalet bland de kinesiska företagen.

Folkrepubliken Kinas ambassad i Indien, Liu Jinsong, besökte mässan och uttryckte sin medkänsla och oro över kinesiska företag. Under sitt besök slutade Liu Jinsong av Adot-booth och lyssnade på Adots företags- och produktintroduktion. Och så högt berömde Adots insisterande på oberoende forskning och utveckling, och andan för att främja "Skapa i Kina" Dessutom uppmuntrade Liu Adot att försöka göra hårdare för att göra bättre produkter.

Shri PP Chaudhary, minister för information och teknik i Indien, besökte Adot-bås och uttryckte sin kärlek till Adot-produkter, sedan uppmanade Adot till Indien för mer utställningar i framtiden och inrätta den vänliga bron med indiska motsvarigheterna för det fortsatta samarbetet och förbättring.

På mässans sista dag var biträdande generalsekreteraren Adot, Jia Hang, inbjuden som representant för kinesiska företag att äta middag med Liu Jinsong.

blob.png

blob.pngblob.png

blob.png

blob.png